Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amatőr kultúrantropológus vagyok. Megfigyelhetlek közelről?

Sun of the Beach

Hatalomátvétel

2018. augusztus 12. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

Tele van a szél az olyan frázisokkal, hogy "bízz önmagadban", meg "merj nagyot álmodni" és a többi ilyesmi, amik épp addig maradnak csak frázisok, amíg olyan látószögre nem érsz, hogy ezek szépen megtelnek tartalommal. Tartalmat pedig csak te tudsz beletenni, te az egyes ember, akik közül kevesen tesznek bele saját tartalmat, mindenki más a híreket hiszi el. Meg azt, mások miket mondanak. Erre mondja a szakzsargon azt, birka!

Nézzük egy olyan ember szemével, akinek tudata elrepült a 42. dimenzióig, majd végrehajtott egy alászállást úgy, hogy közben végig maga köré vetült egy 3. dimenziós fizikai világ a maga múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggésein alapuló idővonalával, ami innen nézve kb. 20 évig tartott. A harmincas éveim elején csúsztam bele a mélytranszba és a negyvenes éveim végére sikerült megalkotni egy olyan dolgot, ami sosem jöhetett volna létre, ha nem derül ki, hogy gondolkozom és rendkívüli az intelligenciám. A kezükbe kaptak egy olyan embert, aki nem borul azonnal le, hanem hatékony problémamegoldó képességekkel rendelkezik.

Hogy miért nem nyírtak ki azonnal, hogy ateista létemre beléptem a Mennybe? A világképem szerint nincs arra bizonyíték, hogy isten létezik, ám arra sincs hogy nem. A válaszomat istenkeresésnek értelmezték. Tudományos szemléletű istenkutatás a hivatalos neve annak, amit az egyszerű néplélek halálkutatásnak nevezne. A halál azonban csak egy ember által kreált kitalációnak néz ki arrafelől, ahol jól tudják, hogy a jelenséget a sakkbáb önmagára értelmezi. Külső nézetből valóban meghal az illető, hisz a teste nem működik tovább és eltűnik (abból) a világból, ám ez csak az "egy valóság hit" ismeretében lesz érthető más nézőpontokból.

Óhatatlanul logikus dolog, ha egy 3D-s burok vesz körbe, amiben az ember tudata az addig nem ismert mélységekben utazik, nincs rá kapacitása, hogy a pénzszerzésre figyeljen. Annak tükrében, amikor megnyílnak a látószögek és átalakul a világ beállításainak fontossága, a pénz jelentősége teljesen eltűnik. Azért marad meg, mert az engem körbe vevő világban fontos, ráadásul a puszta létezés is költség, hisz a számlákat ki kell fizetni. Ha erről nem gondoskodik senki, előbb utóbb annak kell bekövetkeznie, hogy a.) a pénz teljesen eltűnik b.) a világ gyökeresen megváltozik c.) kitalálok valamit erre a problémára. Miközben engem állandóan prédának tekintenek, hisz nincs pénzem, azaz gyenge vagyok. Így jöttem rá egy mentális képességemre és tanultam is ki. Az évek teltek és létrejött az ÉlményPark a maga dobozos verziójával, hisz ha előbb vesznek komolyan, tönkreteszik.

A külvilág avatatlan szemével én egy szerencsétlen lúzer vagyok, ám a szerencsétlen lúzert és a titokzatos zsenit csak egy dolog választja el egymástól: a pénz. Ha nincs bevételem, nem tudom folytatni a 3D-ben ezt a létfontosságú meditációt, ami igényli az időt. A kompetenciaütközés olyanokkal következik be, akikkel amúgy nem történt volna meg, ha erről a problémáról gondoskodnak, ám úgy tűnik ez a stratégiájuk része is. Olyanokkal következik be, akik eddig nem is tudták, hogy létezik ilyen, csak nem tartották be az "élni és élni hagyni" alapelvét.

Át kell tehát vennem a hatalmat. Hogyan veheti át valaki a hatalmat a Földön? Hogyan szerezheti meg azt a pozíciót, ami a már Földre horgonyozni képes? Az egyik megoldás, hogy odamegyek és leverem azt, aki eddig birtokolta. A másik, létrehozok egy új pozíciót fölötte, ám ez csak akkor következhet be, ha nálam az energiacsap. Ha nálam az energiacsap, enyém a hatalom. Jó, de mi legyen utána?

Minden marad a régiben, csak lett egy új pozíció. Végig hittem magamban, mertem nagyot álmodni, megvolt a szükséges bátorságom és elviseltem a fájdalmakat. Éltem a lehetőségeimmel és igyekeztem megfelelni bevállalásaimnak a megfelelő minőségben. Olyan világot alkottam, amiben nincs szükségetek arra, hogy engem valamiféle megváltónak tekintsetek, mert minden ott van nálatok is, amire szükségetek lehet. A hatalomátvétel részletei itt megtekinthetők

Keressétek a gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkaput, mert onnan sokkal több mindent megtudtok, mint tőlem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sunofthebeach.blog.hu/api/trackback/id/tr2914176223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.