Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amatőr kultúrantropológus vagyok. Megfigyelhetlek közelről?

Sun of the Beach

Megnövekedett spirituális erő

2018. augusztus 11. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

Amikor megnövekedett spirituális erőről beszélünk, annak van egy árnyoldala is, hogy jobban kell vigyázni a saját gondolatidra és félelmeidre. Mivel erre sok ember nem annyira képes, ezért volt az, hogy sámánok (szakértők) kezébe került ennek bonyolítása.

Amikor ilyeneket hallasz, hogy "örök élet" meg "celebség", ki gondol bele abba, vajon rabszolgaként örülnél-e az örök életnek és amikor kiderül, hogy celebként már nem tehetsz meg egy csomó jó dolgot, vajon nem kívánnád-e vissza a régi szép időket?

A megnövekedett spirituális erő egy tök jó dolog, ám onnantól nagyobb felelősséggel is tartozol a gondolataidért! Eddig ezt úgy hidalták át a bizniszmágusok, hogy kihasználták a kollektív tudatnak azt a képességét, hogy az alatta lévő egyéni tudatok között csereberélni is lehet ezeket. Képzeld el azt, hogy rendes emberként éled az életed, járna neked egy csomó pozitív karma, erre csak szívsz és fogalmad sincs miért. Aztán azt látod, hogy seggnyaló gazemberek tündökölnek. Most már tudod az okát és annak okát is, miért kezdtem bele egy teljesen új világ megszervezésébe. Logikus, hogy innentől minimum én leszek a gonosz sátán, akitől óvni kell mindenkit, hisz a tudatlanok félelmein át akár tömegeket is lehet manipulálni. Amire kevesen számítottak, hogy simán felvállalom Sátánt, persze előtte ugye ateistaként értelmeznem kellett a szerepet. Ami olyasmi lett, mint belgyógyászok közt a sebész.

Megnövekedett spirituális erőd úgy is lehet, hogy te magad fejlődsz idáig és úgy is, hogy valakik beavatnak a csillagcsaládodban hozzád közeli embereket. Netalántán egy párhuzamos valóságban te leszel egy ilyen balek, akit úgy avatnak be, hogy csak azt adják, ami amúgy is a tiéd lenne csak hamarabb és eladod magad ezért egy életre. Megjegyzem az ÉlményPark tudati regisztrációja hasznos dolog lehet ilyenkor.

Ha módosult tudatállapotban a gondolataid ereje megnő, annak árnyoldala a felelősség oldala. Azaz bár mindent megtehetsz, mégsem tehetsz meg mindent, ha el akarod kerülni azt, hogy egyszer valaki ilyet vagy hasonló erejű átkot szándékot küldjön rád.

Mit lehet tenni akkor, ha belekerültél ebbe, ám amikor először pofán csapott az ellenhatás, inkább visszacsinálnál mindent? Csináld vissza! Hogy hogyan? Akkor most beláthatsz abba, milyen Sátánként a megnövekedett spirituális erőt a megfelelően használni. Erre most úgyis azt fogod mondani jó eséllyel, hogy ez egy hülyeség. Azért, mert tényleg ezt hiszed vagy azért, mert félsz ebbe mélyebben belegondolni. Nos ne félj! Inkább értsd meg ezt, amit most írok és emlékezz vissza rá valamikor a jövőben.

Csak gondolj erre és nyomj meg a fejedben egy képzeletbeli gombot. A halálod után a tudatod visszakerül az időnek abba a pontjába, ahol ismét a döntési helyzetben vagy. Ha ezzel időhurkot hozok létre azért nem baj, mert egészen addig járod a körforgást, amíg egyszer meg nem hozod a számodra ideális döntést.

A weboldalaim amúgy tele vannak ezt segítő cuccokkal, ám nem akárkinek, hisz nem akárki hiszi el olyan könnyedén azt, hogy a világ holografikus, ahol a gondolatok számára nincsenek távolságok.

Személyes véleményem a kérdésről az, van akinek az a jobb, ha éli a hétköznapi életét és van akinek az az ideális, ha más tudatszintekre lép. Szerelmi varázslatot csak akkor érdemes indítani, ha azt az ember komolyan is gondolja, mert szomorú tapasztalat egy ember életében az, ha önmagán csattan a saját varázslata.

A mágia definíciója: a valóság szintjére kiterjesztett holografikus alkalmazás (ÉlményPark) és van egy másik is, de az hosszabb. Személyes szándék formájában energiacsatornát nyitsz valaki vagy valami felé, ami aztán a lehetőségeid és bevállalásaid tükrében hozzák csak meg számodra a sikert. Ezeket nevezheted meg nem valósult álmaidnak is, ám ha az előbb figyeltél, emlékezhetsz arra, hogy a bizniszmágusok kreatívan is értelmezhetik a helyzetet. Amire érkeznek a beavatkozó angyalok, akik úgy fognak rád tekinteni, mint te a bunkósbottal rátok rontó banda egyedeire, hisz ha tudod, milyen gondolataid vannak. Azt is tudod, te se sokat szaroznál azzal, hogy ha ezek léteznek a spirituális világban és te hoztad létre ezeket, akkor mi vár rád a lassan pokolba forduló életedben.

Emberek, itt a majmok ebben CSAK a mások feletti hatalmat látják és senki sem gondol a felelősségre. Tudjátok hogy oldottam meg ezt a problémát, hogy ezt többségében megússzátok? Úgy, ahogy értitek, hogy minden jó legyen és ne fájjon? Egy sima holojátékkal. Amikor egy átlagember, aki egy papok által lefedett világban él engem megítél, azt vagy a szívével teszi, vagy az eszével. Engem azonban csak a kettő szövetségében lehet érdemben elérni. Ahogy ez a szövetség felbomlik, hiába van erős gyökere, akkor is eltűnik.

A vallásos embereket én azonban úgy tekintem, mint akik egy holofantasy játékot játszanak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sunofthebeach.blog.hu/api/trackback/id/tr614175153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.