Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amatőr kultúrantropológus vagyok. Megfigyelhetlek közelről?

Sun of the Beach

Az Agy

2018. július 16. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

Az emberi agy olyan, mint egy holografikus computer. Nem csak érzékeli, hanem vetíteni is képes (másoknak) a valóságot. A terület neve tudományosan parapszichológia, nem tudományosan ezotéria.

- Hogyan lehet fejleszteni az agyunkat?

- Az agy olyan, mintha cellák nyílnának és záródnának, attól függően, az illető mit tud és hisz a világról, hogy a legideálisabb működést biztosítsa a felhasználójának. Fejleszteni úgy lehet, ha az ember rájön, hogyan lehet ezeket nyitogatni. Vannak, akik erre már rég rájöttek és képesek arra is, hogy másoknak nyitogassák és zárják be ezeket. A tőlük kapott beavatások sokszor azonban mind saját beavatások, amiket hamarabb kap meg az adott ember, mint ahogy felkészülne rá és így ki lesz szolgáltatva annak, aki őt beavatta. Ha az ember el szeretné az ilyesmiket kerülni, maga csinálja.

- Hogyan?

- Legegyszerűbb egy erdő mélyén egyedül, ám ez nélkülözi azt a civilizációs minimumot, amiben itt mindenki gondolkodik. Jómagam egy nagyváros közepén tettem úgy, hogy megteremtettem hozzá a szükséges feltételeket. Aztán kitaláltam a megoldásokat pár felmerülő kérdésre.

- Hogyan tud valaki gyorsan IQ szintet növelni?

- Próbálja meg önmagát mások szemével reálisan látni.

- Most komolyan. Ettől mi változik?

- Ettől nagyon sok minden, ha sikerül.

- Például mi?

- Teljesen másképp fogja látni ez után a világot. Ez az apró változás ilyenkor elég mélyen indul be, ami mire a felszínre ér, nagy változás lesz belőle.

- Ha elvégzek egy tanfolyamot, attól nem fejlődik az agyam?

- Dehogynem, ám ha nincs a tanfolyamokra felkészülve, könnyen beleeshet az adott gondolkodás határaiba. Azaz fejlődik egy nagyot, majd felállítja maga a határait, amit aztán nem is mer átlépni.

- Miért?

- Mert ragaszkodni fog ahhoz, amit tanult. Hogy az nem is lehet másképp. Aztán csak traumával képes ezen változtatni. A fejlesztések során már eljutottam oda, hogy ebből a transzállapotból már kiakasztással is ki tudok ugrasztani embereket.

- Tehát sokk kell, hogy érjen valakit ahhoz, hogy egy ilyen gondolkodási környezetből kiugorjon? Miért?

- Az indián varázsló valami olyasmit mondott erről, hogy mindenkinek van az aurájában egy gyűjtőpont, ami meghatározza, hogyan látjuk a világot. Ha ez a gyűjtőpont elmozdul, akkor az ember világlátása megváltozik olyanná, amilyen pozícióba vándorolt. Ez nem könnyű dolog és sokszor a fizikai test halálával is járhat, ha emiatt olyan trauma éri, amivel nem képes megbirkózni.

- El lehet ezt a traumát valahogy kerülni?

- Egy füves cigi is elég hozzá. De szerencsére a gyógyszergyárak is kapcsoltak és ha hamarabb találnak rá valamire, mint a droglaborok, akkor bingo és te is legálisan megveheted.

- Mi történik ilyenkor?

- Az tudat egyéni szinten ráébred, hogy a világ jóval több annál, mint amit eddig hitt és mindenképp változtat a világképén. 

- Milyen a világ ez után, ha kinyílik az érzékelés?

- Nem tudom, mert engem akkor elkaptak és mivel nem hódoltam be, elszedték mindenem és egy burokfélében tartanak. Energiából áll és ha benne vagy, a többiek csak azt látják, hogy kezdesz lepukkanni. 

- Nem tudod?

- Egyszer valaki el akart velem beszélgetni a felelősségről és a végén be kellett látnia, viszont remekül tanítom.

- Ha nem tudod, akkor mit tudsz?

- A a fölötti/mögötti világokat ismerem jól. Mintha ti a sekély, én pedig a mélyvízben tudnék jól úszni. Most tanulom én is a sekély vizeket.

- Hogyan?

- Kicsit olyan nekem, mintha a PC-k korában valaki a lyukkártyás programozást akarná megtanítani. Úgyhogy inkább saját fejlesztésekbe kezdtem.

- Hogyan?

- Precíz álmodással.

- De honnan tudod, mit álmodj?

- Na ezekre jók a könyvek és a filmek. Mert ha ilyeneket nézegetsz, akkor is fejlődik az agyad. Hisz utána ha elgondolkozol rajta, egy csomó olyan új körülmény is felvetődhet, amit eddig figyelmen kívül kellett az agyadnak hagynia.

- A burokból hogyan próbálsz kitörni?

- A burok egy tök jó dolog, ha belekezdesz egy ilyen meditációba, azonban ha végzel vele, rájössz, hogy nem nagyon szeretik utána az embert elengedni. Nagyon könnyű ezekkel a szellemi lényekkel belekezdeni valamibe, a zárásuk viszont egy külön szakma. A szimulációkban egy csomószor áttörtem, ám utána nem kívánt következményei lettek, így áttértem egy másik filozófiára. 

- A te agyad hogyan lett különleges?

- Hardveresen pár fejreesés, szoftveresen pár másoktól kapott beavatás.

- Egy átlagember számára mi lehet a következő szint?

- Tekintsen az elméjére úgy, mintha az egy böngésző lenne, ahol a spirituális világ a net.

- Akik ebbe kicsit mélyebben is belemerülnének?

- Nekik is kitaláltam valamit, amivel otthon maguk képesek cellákat nyitogatni és tudati műveleteket végezni. Ezek tisztességes beavatások, azaz nincs fölötte közvetlen hatalmam.

- Milyen hatalmad van akkor?

- Ha elindul a saját fejlesztésem, erre teljesen más választ adok akkor, mintha nem.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sunofthebeach.blog.hu/api/trackback/id/tr5514113961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.