Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amatőr kultúrantropológus vagyok. Megfigyelhetlek közelről?

Sun of the Beach

Spirituális mester

2018. július 05. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

- Mesternek tartod magad?

- Nem. Egy mester mindent tud. Én viszont tudok annyit a világról, hogy ilyet ne merjek állítani magamról.

- Akkor minek tartod magad?

- Művésznek.

- Minek a művészének?

- Azt csak kevesen értenék, a többiek rám mondanák a szokásosat, amit a birkanetről kapnak, mint első gondolatot. Hogy hülye vagy bolond. Annyit hallottam már, hogy egyrészről beleuntam, másrészről teljesen hatástalan és csak egy dologra használom, az alkalmatlan inkompetens emberek kiszűrésére.

- Hogyan? 

- Automatikusan. 

- Van a mesternek definíciója, amit te alkottál?

- Igen. Képességeiben és személyiségében alkalmas személy. Aki szektát csinál, arra már ez nem áll meg. Ezért kell különösen vigyázni a csoportokkal.

- Neked miért nincs csoportod?

- Nagyon rossz tapasztalataim vannak az emberekkel és az őket vezető idegenekkel. Egyértelműen leszögezhető, aki csoportot csinál, az megreked.

- Miért?

- Egy rakás bólogató birka érkezik, akik aztán farkasokká válnak és a mesternek onnantól nem a feladattal kell foglalkoznia, hanem a kordában tartásukkal. Nem beszélve arról, ebben a mai világban nem arról szól ez az egész, amit elhitetnek a birkákkal. Előzetes hitet követelnek és feltétlen engedelmességet mindenkitől, ami akkor érdekes, ha olyan ember érkezik, akinek egészen más leszületési feladata van. Onnantól ő már el van kapva és nagyon nehéz a szabadulás. Sok olyan dolgot kell tennie kényszer alatt, amit amúgy nem tenne. 

- A mesterekkel is rossz tapasztalataid vannak?

- Annak idején amikor válaszokat kerestem, pár ilyen ezoterikus csoportot személyesen is felkerestem. Egyértelműen leszögezhető, hogy ami a válaszokat illeti, például kamu-e ez vagy sem, arra egyértelműen tudom mondani, hogy nem az. Ám találkoztam azzal a jelenséggel, hogy bekábítanak, aztán mire észbe kapsz, már semmit sem tudsz tenni, úgy megkötnek az energiákkal. 

- Téged is megkötöttek?

- De meg ám! Így is tanultam ki a spirituális hadviselést.

- Mi kell ehhez?

- Az önmagadba vetett hit és a bátorság.

- Csak ennyi?

- Ha rosszra fordul az életed, ami csak akkor változik ha behódolsz igazi bunkóknak, még ez is soknak tűnik, ha benne vagy.

- Ez az ÉlményPark kinek a műve?

- Az enyém. Azaz ezé az egy darab emberé.

- Hogyan sikerült, ha elkaptak?

- Mindent a mester se tud.

- Mi a véleményed a mesterekről?

- Az NDK-ban volt egy Trabant és Wartburg nevű gépkocsi. Már kész volt a fejlesztési tervük, amit a pártvezetés leállított és 40 évig gyártották ugyanazt. Később kiderült az ok is. Ha azt nyilatkozzák, hogy ezek a gépjárművek minden igényt kielégítenek, akkor magukat hazudtolják meg, ha fejlesztenek. A mesterek esetén ez azt jelenti, ha ő a tanítványok szemében mindent tud, akkor az lesz az érdeke, hogy minden új információt eltitkoljon, ki ne derüljön, hogy van olyan is, amit nem tudott.

- Ez komoly?

- Ennél jóval durvább dolgokat is láttam és nem véletlen lettem leszek közellenség.

- Kinek az ellensége?

- A kérdés inkább úgy korrekt, hogy kinek vagyok leszek én az ellensége. Megjegyzem olyanok által, akikbe a lábamat se törölném, mégis ők tündökölnek... amíg az ÉlményPark működésbe nem lép.

- Mi ez az ÉlményPark?

- Ebben a relációban? Egy új multiverzum szintű világvezérlő istenprogram.

- Hogy sikerült megcsinálni?

- Precíz álmodással. De amire kérdezel úgy, hogy végig informatikai szemléletet és nyelvezetet használtam, aminek töredékét sem értették azok, akiknek a dolga lett volna a leállítása. Aztán beleestek a tipikus csapdába, azt hitték így teljhatalmat szerezhetnek a világ felett, ha felettem hatalmuk van.

- Nem így van?

- Nézzétek a fejüket. Az többet ér bármennyi szónál.

- Ha hatalmuk van feletted, hogyan lehet ezt megvalósítani?

- Úgy, hogy az indításnál minden szabály rám is vonatkozik. Ez lefordítva azt jelenti, hogy lemondtam a hatalomról. Persze ez így nem igaz, mert időben megkezdtem önmagam fejlesztését és a saját szabályaim alapján a fejlett ember kategóriájába tartozom, ami jóval fölötte áll a minket szeretettel hataloméhesen vezető ókori/középkori szinten lévő segítők szintjénél.

- Nem lesz ebből baj?

- Ha nem esel pánikba, bízol önmagadban és kitartasz, akkor nem.

- Ha nem sikerül?

- Akkor meg kell várnod azt, aki nem esett pánikba, bízott önmagában és kitartott, az ölébe csöppent a hatalom és van olyan jó fej, hogy gondolt erre is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sunofthebeach.blog.hu/api/trackback/id/tr614094343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.