Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amatőr kultúrantropológus vagyok. Megfigyelhetlek közelről?

Sun of the Beach

A megszállásokról

2018. július 04. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

Az az általános tévhit, hogy érkezik egy hataloméhes lény, aki elkapja az embereket és a maga céljaira használja utána őket. Igen, létezik ilyen is, ám ez csak az esetek kb. 28%-ára jellemző. A többi amolyan természetes folyamatként kerül ilyen viszonyrendszerbe egymással. Egy másik tévhit, hogy ez a megszállónak mindig jó dolog.

Az is tévhit, hogy ez egy egyoldalú kapcsolat és az ember teljesen ki van szolgáltatva ilyenkor. Ugyanolyan hatást lehet kiváltani, ahogy a kutyáitok teszik. Észre se veszitek, hogy sokszor ő irányít benneteket. Aztán ha bajba kerültök ilyenkor, mindent megtesztek, hogy valahogy megoldjátok a problémát és így tesznek a megszállók is.

Nézzük, hogyan kerül az emberek többsége természetes módon megszállás alá. Úgy hívják a folyamatot, hogy spirituális emelkedés. Valójában semmi változás nem történik, csak egy. Egy másik tudatszinten egy másik minőség találkozik, aki egy más világban él és ezt a másik világot próbálja itt is meghonosítani.

Amikor azt mondom "itt", te érted, ám ő nem. Te a saját világodra érted, ahogy körbenézel. Ő azonban ritkán él ebben a világban, ami jelen esetben a külvilágot jelenti. Azt tudja tenni, hogy ideirányít olyan idegen lényeket, akikkel már kialakított egy működő kapcsolatot és így érvényesíti a szándékait. Mindezt azért, mert nem képes téged megérteni, ahogy te sem őt.

Értő beavatkozásra csak akkor van lehetőség, ha valakinek sikerül megoldást találnia erre a kommunikációs problémára. Alapvetően itt két világ találkozásáról van szó, amiben mindkét világ arra törekszik, hogy az ő világát erőltesse abszolút mértékben rá a másikra. A Föld világa jelenleg a pénzre épül, aminek mennyisége határozza meg az egyes ember súlyát. Az Ég világa pénz helyett a szívességekre épül és számunkra sokszor tűnik primitívnek ennek működése.

A Föld ismeri az egyéni tudatok egymás mellett élésének technikáit és kialakította azokat a társadalmi modelleket, amik mellett élhető világok jöhetnek létre. Ezt az Ég nem is ismeri, mert az Ég mindent és mindenkit önmaga részének tekint, aki fölött befolyást szerez. Önmagadban meg azt csinálsz, amit akarsz és nincsenek (emberi) jogok, hisz ez a rendszer a behódolásra épül, ami után te ellenvélemény és kritika nélkül fogadod el a Nagy Egy gondolatait. A Föld ezt diktatúrának hívja, amiben a helyzet úgy néz ki, hogy egy ember dönt mindenről és a többinek szolgai kötelessége a végrehajtása.

A felemelkedés másik jele, hogy eltűnik a ráció. Ha eltűnik a ráció, az első gondolat lép a helyébe, ami az esetek zömében az indulat. Ezért lehet az embereket ilyenkor már könnyen manipulálni és ennek vannak technikái, amik jól működnek. A nagyobb asztalon zajló műveleteket hihetetlen összeesküvés elméleteknek látják a (nem gondolkodó) emberek. Ami jelenleg a Földön zajlik egy olyan összegabalyodott helyzet, amit csak úgy lehet könnyen megoldani, ha az ember elvágja a gordiuszi csomót.

Admin szintre úgy juthat az ember, hogy minden fél szempontjait figyelembe veszi és ez az alapfilozófiája. Enélkül csak a játékszinten vagy, ahol a játék célja a saját érdekeid érvényesítése. Az admin szint célja a világ működésének biztosítása, amit mindenki félre fog érteni, aki nem érti ezt a szintet. Hisz mindenki azt látja, hogy összevissza beszélsz, elárulod őt és nem lehet benned megbízni, mert nem érti a céljaidat.

Amire ő azt fogja (a jelenben) mondani, hogy hülye. Ebben a helyzetben csak a harcosok képesek arra, hogy érdemben lépjenek, mert mindenki más első gondolata a behódolás. Amikor elkészítettem meditációban a probléma megoldását a legjobban bíztam, de a legrosszabbra készültem fel. Ez azt jelenti, arra is fel vagyok készülve, hogy egyedül, egymagamban is képes legyek ezt elvégezni.

Ugyanis egy Vízöntő számára az a legrosszabb verzió, hogy egyeduralomba jut és utána ott az a rengeteg majom magát fontosnak és tökéletesnek látó (sokszor híres) ember, akikkel utána foglalkoznia kell. Eredetileg az volt a célom, hogy oktassak és felkészítsem az emberiséget a dimenzióváltásra. Aztán rájöttem, ha a Kollektíva első gondolata az, hogy én bolond vagyok és ellenség, csak a gondolkodó emberek fognak irántam érdeklődni. Azaz egyre kevesebben, amíg át nem töröm a falat. 

Van egy jó tulajdonságom, amit az ész táplál. Mindig gondolok arra, amire csak kevesen, akik ilyesmiket kívánnak, hogy örök élet és a celebség. Hogy mi lesz utána? Ezért néz amúgy a jelenben hülyének most mindenki azon emberek köre, akik alacsonyabb látószögön más megoldásokat választanának.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sunofthebeach.blog.hu/api/trackback/id/tr114092741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.