Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amatőr kultúrantropológus vagyok. Megfigyelhetlek közelről?

Sun of the Beach

A Kezdet

2018. július 02. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

A Kezdet úgy kezdődött, hogy elsődleges prioritássá vált a dilettáns, mindenbe belepofázó és mindenért vádló angyalok kizárása az admin folyamatokból, mert az égi ítélkezés nem ismeri azt, hogy ilyenkor megkérdeznek téged is. Hallottam is sokat egy időben: "Ehhez kellett egy ember is!". 

Miért olyan nehéz ez? Ha valaki betölt egy fontos állást és arról lemond, még te is hülyének nézed. Hát még úgy, hogy ez a fontos dolog a Hatalom. A hatalomról lemondás azonban most a Ráció ötlete, ami olyan váratlan húzás, amire az időnek ebben a pontjában már nehéz jót lépni.

Ha olyan primitív megszállás alá kerülsz, amiben nem szeretnéd, hogy a hatalmad ezek kezére jusson, mit tennél? Sokan behódolnának, ez kb. 93%. A maradék fele tartózkodó, világot kizáró viselkedést venne fel és csak a másik fele gondolkozna ellenállásban. Létezhet-e ilyen esetben eredményes ellenállás, ami sikeres is?

positive-b.jpg

A művelet 

1. Szerezd meg a Hatalmad

2. Élesítsd/frissítsd az ÉlményParkot

 

elmenyprkv3.jpg

Rendkívül könnyűnek tűnik. Azért tűnik annak, mert inkább leparamétereztem mindent hozzá előre, mint nekiálljak egy rakás nagy nevű majommal erről leállni vitázni. Akikből amúgy is az imént említett entitások szólnának ki.  A sokak behódolásának oka ennek a helyzetnek a reménytelenségébe vetett hit, amivel szemben egy ember tehetetlen. Nem az amúgy.

Ahogy az ÉlményParknak adod a hatalmad, egy olyan folyamat indul be, amiben a személyes hatalmad annak kezelésére felkészültséged szintjére kerül. Te igazságos világnak fogod látni, ahol az emberi erények az anyagi sikerrel párosulnak. Jelenleg azért van ez másképp, mert a megszálló primitív. Aki nem akar ÉlményPark indítás szintjén ehhez kedvet kapni, indítsa el gondolatban a MIA nevű holoprogramot/idézze meg MIA-t.

A hatalomról lemondásban az a szar, hogy utána ott állsz egy rakás győzedelmesen lenéző majommal, akik csak a sikertelenséget látják. Ezért kell időben erre felkészülni. Attól, hogy lemondtam a hatalmamról és átadtam azt az ÉlményParknak még nem jelenti azt, hogy nincs hatalmam, hisz itt a hatalom kiosztásának alapja a saját teljesítmény és nem mások kénye-kedve.

Innentől azoknak, akik nincsenek erre felkészülve minden olyan lesz, mint egy jégpálya. Öntsünk egy kis vizet a pályára és meglátjuk, ki milyen jó pilóta!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sunofthebeach.blog.hu/api/trackback/id/tr3814087277